Bonsai

Hageforum Din hage

Internett-klubben Hagen din er et samfunn av folk som er ivrige etter å dyrke hageplanter.

Drug HB-101

  • Gå til side:

Drug HB-101

Melding sergevna »27 jan 2008, 21:52

Oversettelse av hovedartikkelen fra hb-101.com

"Hva er HB-101?"

HB-101 - naturen selv

HB-101 er en væske oppnådd fra en blanding av ekstrakter av høy-energi-anleggskomponenter av japansk sedertre, cypress, furu og planktre. Cedar, cypress og furu er langlivede trær med sterke deodoriserende egenskaper. Sap og metabolske biprodukter fra disse trærne er ansvarlige for deres helse og lang levetid. Medisinske egenskaper til flytrær har lenge blitt brukt i sammensetningen av ulike medisinske preparater beregnet på mennesker.

HB-101 er et helt naturlig ekstrakt hentet fra den delen av planten som er viktigst for sin rette utvikling. HB-101 nærer anlegget, sikrer vekst, blomstring og utbytte. Det er ikke en kjemisk gjødsel. HB-101 er et 100% organisk produkt, trygt for planter og dyr, designet for å gi miljøet nytte og redusere bruken av kjemisk gjødsel. Den flytende form av HB-101 gjør det enkelt og raskt å bruke som fortynnede løsninger.


Egenskaper HB-101:
• 100% naturlig organisk
• Ikke giftig
• Enkel å bruke
• Effektiv for alle typer planter.
• Den konsentrert form av stoffet sikrer langtidslagring.

Råmateriale (naturlig)
- Cedars
- Cypress-trær
- Pines
- Fly

Mineralsammensetning
- Natrium - 155,3 mg / gallon
- Kalsium - 125 mg / gallon
- Iron - 6,8 mg / gallon
- Magnesium - 12,5 mg / gallon
- Silisium - 28 mg / gallon
- Kadmium - 0
- Arsen - 0

PH balanse
-HB-101 (konsentrert) pH 4,0
- HB-101 (1000X fortynning) pH

Sikkerhetsnivå
- Kortvarig toksisk effekt (pålitelighetsgarantitest) - LD50 = 60g / kg (giftfri)
- Langtidstoksisk virkning - ikke giftig for husdyr, fjærfe, fisk

HB-101 er hverken kjemisk eller gjødsel. Det er et helt naturlig preparat i løselig form, designet for å opprettholde plantens helse. Derfor er det klassifisert som et stoff med helseforbedrende effekt og et middel for å akselerere planteveksten.


Virkning av HB-101 på bladutvikling

For anleggsutvikling er det nødvendig med sollys, luft (karbondioksid og oksygen), vann og jord (mineraler og mikroorganismer). Hvis den delikate balansen mellom disse elementene forstyrres, vil utviklingen av anlegget bremse eller stoppe.

Planten absorberer sollys og karbondioksid gjennom bladene, der, som følge av fotosyntese, produseres glukose og andre stoffer som er nødvendige for plantens levetid. Ved sprøyting av bladene med HB-101 og tilsetning av det til jorden, mottar planten de nødvendige næringsstoffene fra jorda. Disse stoffene er blandet med kalsium og natrium, som er i HB -101 i ionisert form, og absorberes av bladcellene, styrker cellene og øker effektiviteten av fotosyntese. Dette gir deg mulighet til å få mer grønt løvverk og sterkere og sunnere planter.


Innflytelse av HB-101 på utviklingen av stilker og rotsystem

Hovedfunksjonen til røttene og stenglene til anlegget er absorpsjon og transport av vann og andre næringsstoffer til andre organer. Bladhelsen er avhengig av rothelse. Vann og næringsstoffer, spesielt kalsium, er nødvendige for utvikling av blader og røtter, men mange mineraler kan ikke absorberes av anlegget på grunn av sin faste form. Disse mineralene må konverteres til ionform, og dette oppnås ved hjelp av mikroorganismer som lever i jorda. Ved å bruke HB-101, som i seg selv inneholder ioniserte mineraler, øker aktiviteten til mikroorganismer, en balanse mellom næringsstoffer oppnås. Som et resultat har vi et sterkere rottersystem som er i stand til å fylle opp med tilstrekkelig antall kilder til planteenergi, som for eksempel glukose. I tillegg til disse viktige ioniserte mineraler inneholder HB-101 en signifikant mengde saponin, en metabolitt som fyller jordmikroorganismer med oksygen.

Stammen er ikke bare en leder av næringsstoffer fra røttene til blader og rygg, men også "ridge" av planten. Derfor er det nødvendig at cellemembranene i stammen er sterke. Friske celler og tilstrekkelig ernæring kan oppnås ved jevnt fordeling av hydrokarbonene som er nødvendige for å styrke cellemembranene. Bruken av HB-101 gjør det mulig å maksimere næringsinntaket fra røttene og bladene, noe som bidrar til den sunne utviklingen av stammen.


Forbedring av jordblandingen med HB-101

Jorden bør være myk og inneholde vann og luft i en balansert form. Jorden bør gi god drenering etter regn og tørke, opprettholde det nødvendige fuktighetsnivået selv i solfylt vær og forbli nøytral eller litt sur. Under disse forholdene er det svært viktig å ha en balanse mellom mikroorganismer i jorda.

Faktorer som sure regn, bruken av agrokjemikalier og gjentatt jordbearbeiding kan skade jorda og stoppe veksten av vitale mikroorganismer. Bruken av HB-101 fremmer reproduksjonen av mikroorganismer og opprettholder sin rette balanse i jorda.


Virkning av HB-101 på skadedyr

Som nevnt tidligere er HB-101 et produkt som er trygt for levende organismer. Derfor er det ikke et insektmiddel. Planter har naturlige forsvarsmekanismer som ligner på det menneskelige immunsystemet. Men hvis planten ikke er i de beste forholdene, vil immunforsvaret ikke være så effektivt og som følge derav sårbart for skadelige insekter. Ved å forbedre anleggets immunsystem, hjelper HB-101 å takle dette problemet.

HB-101 - et ekstrakt som bare er hentet fra fornybare naturressurser uten bruk av kjemiske midler, brukes til å nærme og helbrede planter.
HB-101 arbeider for å forbedre plantens vekstprosess og dets immunfunksjoner, noe som hjelper til med å avdekke det opprinnelige fastsatte optimale potensialet.

Ansatte YK Flora, Inc. fast tro at blomstring av planter ikke krever noen agrokjemikalier og syntetisk gjødsel. Riktig bruk av HB-101 kan bidra til å redusere bruken av gjødsel og avfallskemikalier, og som et resultat et sikrere og sunnere miljø for alle levende organismer.

http://forum.tvoysad.ru/viewtopic.php?t=5714

Hvem brukte HB-101 biostimulatoren? Del din erfaring, vennligst

Kjære fyr "syv-en-halv"?
Har noen av dere brukt den japanske biostimulatoren for planter HB-101?
Jeg har allerede lest beskrivelsen av produsenten og annonseringen av nettbutikker, jeg er interessert i personlig erfaring og konklusjoner, hvis noen. :)
Del, er det verdt pengene?

Siden dagen etter meg ble det samme spørsmålet spurt av en annen person. Vennligst del din mening om preparatet HB 101. Hvordan bruker du det? Jeg tror det er interesse for forberedelsen.
Så jeg tenker å rapportere om bruken. Mens på dacha begynte sesongen ikke - jeg bestemte meg for å prøve på blomster hjemme. Brakt en granule til hver blomsterkrukke. Jeg vil senere rapportere hvordan det virket og om det fungerte i det hele tatt.
Jeg vil merke - stoffet jeg kjøpte er ikke falsk.
bevis:

Produsenten gjemmer seg ikke og gir mulighet til å sjekke


Sett inn målekopp i en separat pakke

http://7dach.ru/Yana_Vl/kto-ispolzoval-biostimulyator-hb-101-podelites-opytom-pozhaluysta-117421.html

Flower Florists Forum Frau Flora

På dyrking av innendørs og hage planter; diskusjon av arter, varianter, sykdommer, skadedyr.

Vitalizer NV-101

Moderator: Murzilka

Re: Vitalizer HB-101

Stillingen Lucina "23 feb 2012, 16:05

Re: Vitalizer HB-101

Innleggsmelding * »04 Mar 2012, 22:48

Re: Vitalizer HB-101

Innlegg av Elivira »29. mars 2012, 20:54

Re: Vitalizer HB-101

Melding fra Larun4ik »Jun 05 2013, 08:00

Re: Vitalizer HB-101

Melding til Lola66 »Jun 05 2013, 14:33

Re: Vitalizer HB-101

Melding fra Larun4ik »21 juni 2013, 14:33

Re: Vitalizer HB-101

Budskapet til Lucina "21 juni 2013, 15:12

Re: Vitalizer HB-101

Melding fra Larun4ik »21 juni 2013, 19:47

Re: Vitalizer HB-101

Melding alpatt »Jun 24 2013, 13:45

Re: Vitalizer HB-101

Innlegg av legislara »26 juni 2014, 10:05

Re: Vitalizer HB-101

The Nimfea Post »16 aug 2014, 10:08 pm

Re: Vitalizer HB-101

MAKs melding »16 aug 2014, 10:44

Re: Vitalizer HB-101

Post Nimfea »16. august 2014, 22:52

Re: Vitalizer HB-101

MAK melding »16 aug 2014, 22:59

Re: Vitalizer HB-101

Innlegg av legislara »18 aug 2014, 00:19

Vitalizer NV-101

Innlegg av alina26l »Jan 10, 2016, 8:33

Vitalizer NV-101

Melding Laksandrovna »Jan 10, 2016, 21:34

Vitalizer NV-101

Melding Irs »Jan 31, 2016, 13:04

Vitalizer NV-101

Florians innlegg "31. januar 2016, 13:23

Vitalizer NV-101

Melding Irs »Jan 31, 2016, 13:28

http://frauflora.ru/viewtopic.php?t=3630start=20

Plantevekststimulator "HB-101" - gjennomgang

Vellykket erfaring og eksperiment med japansk gjødsel HB-101. Stimulerende vitalazer for hageplanter. Opplev bruk av pellets og dråper, min anmeldelse og bilder.

Jeg gleder meg alle som så på min anmeldelse. Skaffe vekstfremmende meg, gjorde meg forferdelig utslett. Et øyeblikk la jeg merke til at når vinteren dro, grep jeg et stort antall hestekjæledyr. Selv de lunte phloxene og echinacea i våren frøs! Jeg måtte snarest se etter en måte å redde de resterende overlevende og bringer dem tilbake til livet)

I utgangspunktet kjøpte jeg NV-101-stimulatoren i granuler. Jeg kjøpte 10 gram for 170 rubler, noe som sikkert er dyrt for en slik mengde.

Passer for:

Grønnsaker, blomster, trær og busker, sopp, plener, avlinger, samt for alle typer innendørs planter.

Metode for påføring:

Granulene legges ut i det øvre lag av jorda ved våren og på høsten av beregningen av 1 g. på 1 kvadrat. metr.

Energetiske planteekstrakter - japansk sedertre, furu, plantain, eukalyptus, beriket med zeolitt.

Her ser det ut som en vekststimulator og aktivator av immunsystemet av langvarig virkning av NV-101 i granulat.

Kjøpte, anstrengt granuler i henhold til instruksjonene og ventet på et mirakel. Men miraklet om å vente på meg hadde ikke nok tålmodighet. Våren slutter, og fargene ble ikke vist. Forresten, arbeider granulatene 6 måneder etter introduksjonen, så jeg tror resultatet blir vist. Jeg dro til butikken for dråper HB-101.

Drops koster litt dyrt, jeg betalte om 210 rubler. Tiny pipette 6 ml. Det viste seg veldig økonomisk.

1-2 dråper per 1 liter vann er nok! Jeg sprayet den resulterende løsningen på planter og gjennom kilen begynte jeg å legge merke til RESULTAT!

Hagen begynte å komme til liv, stimulatoren stimulerer faktisk og helt lindrer stresset av blomsten etter transplantasjon.

I dag snudde jeg mine grønne jungler tilbake. Grønn har fått en lyst mettet farge, alt vokser virkelig foran øynene.

Du vil bare se hvordan viola reagerte på Vitalizer NV-101, blomster som min håndflate! Og dette er bare begynnelsen!

Gledet nesten alle fargene etter behandling med en stimulant. Hagen forvandler hver dag, selv om jeg tilbringer behandlingen en gang i syv dager.

Det ser ut til at de helt upålitelige restene av astilbe begynner å sakte komme tilbake til livet, nye spirer er allerede synlige.

I løpet av våren kjøpte jeg mange nye planter og la merke til at soaking roten i næringsoppløsningen av zirkon og stimulator HB-101, forbedrer overlevelsesraten betydelig og lindrer blomstene helt fra stresset under transplantasjonen. Selv om noen jeg vanligvis kommer fra skogen, som for eksempel en struts bregne.

Som et resultat, i hagen kjøkkenet vår i vår var slike favoritter for planter: Fertika Vesna-Lotto, Terrasol Lux, Zircon, NV-101.

Det var nok for helsen til hagen og frodige greenness! Rekomenduyu. Drops jeg likte mer enn granulatene, men jeg tror helt fremover.

http://irecommend.ru/content/udachnyi-opyt-i-eksperiment-s-yaponskim-udobreniem-nv-101-stimulyator-vitalaizer-dlya-sadovy

Hvordan bruke HB-101, effekten av stoffet på planter

Drug HB 101 - instruksjoner for bruk, anmeldelser

HB 101 gjødsel er et miljøvennlig produkt opprettet på grunnlag av naturlige komponenter. Det tilhører en rekke vekstaktivatorer, har en gunstig effekt på kulturs immunsystem i alle stadier av utvikling.

Bruken av stoffet HB 101 er trygt for mennesker og planter. Aktivatoren har ingen effekt på genetisk modifiserte kulturer. Brukes til å dyrke hageplanter i 50 land rundt om i verden.

Verktøyet er tillatt på Russlands territorium siden 2006. Opprinnelsesland - Japan.

Stimulator HB 101 er en aktivator av vekst, som tilhører en rekke stoffer som kalles vitalizers. Vitalizers er helt naturlige stoffer som ikke inneholder kunstige kjemiske tilsetningsstoffer.

Hovedkomponenten til alle vitalizers, inkludert preparatet HB 101, er silisiumdioksid. Det er dette elementet som aktiverer cellevekst og styrker celleveggene. Som et resultat er den naturlige immuniteten av avlinger aktivert, de øker raskt vegetativ og rotmasse.

Vitalizers er produsert fra såpe av tre arter kjent for deres levetid.

HB 101 vekstaktivator er produsert av plantain, furu, cypress og japansk sedertre. De listede trærne tilhører hundre raser.

Den unike mineralproteinsammensetningen som er iboende i treet og saften av disse bergarter, brukes til å produsere HB 101. I tillegg til silisiumdioksyd er andre næringsstoffer tilstede i stimulanssammensetningen.

Deres innhold kan avvike noe fra utgivelsesformen. HB 101 gjødsel produseres i granulær og flytende form.

struktur

sporstoffer i flytende form HB 101 (mg / l):

I tillegg til mikroelementene som er oppført i tabellen, er svovel, fosfor, mangan og kalium tilstede i biostimulatoren. Sammensetningen av HB 101 i granulert form og i væsken adskiller seg noe, derfor er de, når de velger stimulatorformen, orientert på årstidens anvendelse og type kultur.

Vær oppmerksom på! HB 101 i granulat har en lengre (langvarig) dekomponeringsperiode - opptil 6 måneder. Påfør det på forhånd og gjør jorda bedre på høsten.

Effekt på jord og planter

Å være en naturlig stimulant, har HB 101 en gunstig effekt, ikke bare på planter, men også på jordløsningens struktur. Takket være den naturlige biostimulanten koloniserer gunstige mikroorganismer jorden raskere, reduserer aktivitet og hemmer reproduksjon av patogen flora.

Bruken av HB 101 er vist i følgende tilfeller:

  1. å forbedre og akselerere frøspredning:
  2. å øke sykdomsmotstanden;
  3. å øke motstanden til negative ytre faktorer - temperatur ekstremer, tørke, mangel på fuktighet;
  4. å øke utbyttet på grunn av raskere modning av frukt;
  5. å forbedre kvaliteten på dyrkede produkter - farge, form, vekt, holdbarhetstid;

I tillegg sørger dette verktøyet ikke for jorda, det er mulig å plante flere ganger avlinger av samme type på samme sted, noe som er viktig i små sommerhytter.

HB 101 er matet på en foldet måte og vannet ved roten.

Produktet brukes til å ta vare på plantene, for å øke de adaptive egenskapene etter transplantasjon, for å suge frøene og for å forberede rotsystemet før planting i alle typer jord.

Vitalayzer HB 101 er enkel å bruke, økonomisk, den kan brukes sammen med andre gjødsel av organisk opprinnelse og landbrukskjemikalier.

Vær oppmerksom på! Antall organiske og agrokjemikalier ved bruk av vitalisatorer må reduseres med 2 til 3 ganger.

  • 1 dressing tomat
  • 2 Løk Gjødsel
  • 3Iodine Frøplanter
  • 4 Worn Weed

Vilkår for oppføring

I granuler

HB 101 granuler bidrar til høsten. Hvis du planlegger å bruke mineralsk eller organisk gjødsel, må du først bruke dem, og bare deretter gjødsle jorda med en stimulant.

Dette skyldes at stimulatorgranulatene må forbli på overflaten. For å gjøre dette blandes de med sand, hagebruksjord, noen ganger med kompost, og i denne formen spres de jevnt på jorda.

Graving opp jorden etter det er ikke nødvendig.

Vær oppmerksom på! Stimulatoren HB 101 kan ikke påføres jorden samtidig med urea og oljebaserte gjødselstoffer.

Flytende konsentrat

HB 101 er et økonomisk produkt, fra 1 ml, som er lik 20 dråper, et konsentrat resulterer i 20 l av arbeidsoppløsningen. Det er ikke vanskelig å fortynne HB 101, vanligvis produseres et flytende preparat i 6 ml beholdere. Utgangen er 120 liter løsning.

Produsenten setter en dimensjonal pipette inn i emballasjen, så det kreves ingen unødvendig manipulasjon. Og hvis å vurdere at preparatet er trygt for personen, er det ikke nødvendig å observere noen spesielle sikkerhetsforanstaltninger.

Det er nok å bruke hansker og sørge for at konsentratet ikke kommer på slimhinnene i øynene og nasopharynx.

Bruksanvisning HB 101 anbefaler at 50 ml av produktet fortynnes med 1000 liter vann påføres per 1 ha. Hvis du gjør enkle beregninger, viser det seg:

  • 6 ml konsentrat / 120 liter løsning / 6 hektar plantinger eller
  • 1 ml konsentrat / 20 liter løsning / 1 veving.

HB 101 brukes med denne løsningen for bløting av frø, foliarfôring av avlinger, vanning og gjødsling av jorda før planting i drivhus og åpen bakke. For dette, tre uker før planting, jordes jorda 3 ganger hver 7. dag.

Vær oppmerksom på! Holdbarheten til HB 101 konsentrat er ubegrenset, men den skal brukes umiddelbart når fortynnet.

Påføringshastighet for preplant jordforberedelse:

Granuler til frukt, bær, prydetrær:

  • 1 g - for unge frøplanter opptil 2 år;
  • 2 g - for trær 2 - 4 år, bring før fruiting;
  • 3,5 g - for trær fra 4 år, så vel som i frukten.

Granuler blir introdusert i nærkjernesirkelen av fruktavlinger, rundt kronens omkrets om vår og høst for en vellykket vintering.

Gresspellets:

Granulatene er spredt jevnt for fôring om sommeren. HB 101 for en plen øker dens dekorative egenskaper, og forhindrer også fremveksten av ugress ved å øke bushiness av gresset.

Granuler for innendørs avlinger:

  • 3 - 5 granulat / 1 liter jordløsning i en gryte.

Granulatene er igjen på overflaten uten å bli begravet i gryten, granulatene legges om vinteren.

Løsning for innendørs avlinger:

  • 1 - 2 dråper / 1 l (arbeidsoppløsning).

HB 101 for innendørs bruk som fôr på arket og for vanning. Spraying og vanning alterner, tilbringer fôring hver 7 - 10 dager i hele vinterperioden.

Løsning for balkongplanter:

Balkong planter sprøytes om sommeren før starten av blomstrende fase med et intervall på 10 dager tre ganger. HB 101-løsning for blomster øker motstanden mot ultrafiolett stråling, mangel på fuktighet og vind.

Frøløsning:

Soaking frø i en oppløsning av HB 101 utføres umiddelbart før planting på 3 til 12 timer. Øker antall frøplanter og spiring energi.

HB 101 for frøplanter brukes til vanning i frøplantefasen og for sprøyting ettersom plantelene vokser. Vanning utføres daglig i 20 dager, deretter - sprøyting hver uke. For å dyrke friske frøplanter, anbefales det å forsuga frøene i 3 timer og kaste jorda med en lignende løsning.

Bruken av HB 101 på frøplanter vises også før planting i ubeskyttet jord. Frøplanter dyppet i en løsning eller inkubert i en time. Denne prosedyren forbedrer de adaptive egenskapene til unge planter i nye vekstforhold.

Brukt HB 101 for å sprøyte eggstokkene etter å ha mistet blomstringene. Resten av fôring utføres ved å lage granuler.

For alle vegetabilske avlinger:

HB 101 for grønnsaker påføres om sommeren ved vanning eller fôring over bladet i eggstoffdannelsesfasen.

HB 101 for jordbær brukes til vanning om sommeren umiddelbart etter at blomstringene har falt av eller sprøyter fremvoksende eggstokker.

Soak plantematerialet i 30 minutter for bedre rooting.

HB 101 for poteter brukes til soaking tubers, prosedyretiden er 30 minutter, den utføres umiddelbart før planting.

Å regenerere syke trær:

Et hull bores i treet i en vinkel på 45 ° i forhold til midten av stammen, og deretter løsnes løsningen. For å gjenopprette verdifulle arter og frukttrær, er det tilrådelig å konsultere en spesialist.

Omtaler om bruken av HB 101 viser at stoffet generelt har en gunstig effekt på alle typer avlinger når de vokser på torvmarker, sand og loamy jord, på sandstein og podzoljord.

En konkret effekt ble ikke observert bare når den vokste på svart jord, men brukerne merket den positive effekten av stoffet når de vokste plantene og forberedte plantemateriale - pære-, potetknoller, rhizomer av treplanter og dekorative flerårige avlinger.

Vi anbefaler å lese:

Hvordan bruke gjødsel Zircon;

Vilkår for bruk av Energena for frøplanter;

Hvordan bruke stoffet Immunocytofit for å beskytte planter.

Omtaler bruken av gjødsel HB 101

olga

Nylig var jeg fascinert av landskapsdesign og begynte å omarbeide hagen min for å tilfredsstille meg og min husstand. Mitt arbeid var enormt, jeg kjøpte mange prydplanter og frukttrær. Pluss, busker, junipers, blomster.

Jeg transporterte alle plantene i bilens bagasjerom, og det er ikke overraskende at jeg kjørte inn i et problem - på grunn av tarm og varme, ble mange planter ganske enkelt syk og slo ikke rot etter transplantasjon. Jeg begynte å lete etter et middel, prøvde mye all slags "kjemi", til jeg ble informert av stimulatoren HB 101 i butikken.

Jeg spruter bare plantens røtter med dem, jeg kan gjenta prosedyren rett på veien hvis temperaturen er for høy. Før dette vanner jeg plantene litt. Nå bruker jeg dette verktøyet til alt - bær, grønnsaker, frøplanter og frø. Jeg anbefaler til alle.

Lydia

Jeg anbefalte dette verktøyet til meg en nabo i landet. Først trodde jeg ikke på miraklet til virkningen av stimulatoren HB 101. Jeg begynte å bruke den om våren. Nå kjøper jeg ikke noe annet, bare han og bruker fortsatt litt organisk materiale, siden jeg har en grønnsakshage på sanden. Planten er fluffy - stilkene er tykke, fargen er lys, og bærene er bare vakre kvinner, en til en.

Alexander

Og jeg gjorde en feil. Jeg brukte HB 101, og bestemte meg for å prøve noe annet og prøvde Kornevin, men dette er en slags smørsyre som ikke kan kombineres med HB 101. Nå vet jeg ikke når jeg skal bruke mitt favorittverktøy igjen. Kanskje noen vet det? Gi råd.

Eugene

Kan ikke brukes sammen med oljeformuleringer samtidig! Jeg prøvde HB 101 etter Kornevin to uker senere. Det er greit! Ikke vær redd, bruk HB 101.

Instruksjoner for bruk vekststimulator hb 101

Legemidlet hb 101 er en universell stimulator for immunitet og planteutvikling for bruk i landbruket. Produsenter definerer det som en vitalizer - "livsdyktig". Vitalizer er basert på naturlige komponenter som er trygge for miljøet. La oss snakke om instruksjonene for bruk nedenfor.

Vitalizer NV-101 (hb-101) ble skapt av japanske forskere. Brukt i planteproduksjon siden 1982. Det importeres fra Japan mer enn 50 land, inkludert Russland (siden 2006).

To former markedsføres:

  • flytende ekstrakt (volum: 6, 50, 100, 500 ml og 1 liter);
  • granuler (pakning 10 g, 300 g, 1 kg).

Hver form (tørr og flytende) er et uavhengig stoff. Pellets er ikke forberedt fra løsningen, de er kun egnet for påføring på jordoverflaten.

Vitalizer er ikke et produkt av kjemisk syntese. Det er et multikomponent-ekstrakt (konsentrert ekstrakt) fra plantematerialer: plantainblader, cypressblader og bark, furu og cedarbark og nåler. Ekstraktet inneholder forskjellige organiske stoffer og mineralske elementer.

Hetteglass med flytende hb-101

Den flytende versjonen har en vannbase og inneholder tilgjengelige forbindelser av nitrogen, natrium, kalsium, silisium, magnesium, jern.

Aktivt silisium er spesielt viktig: det hjelper planter å absorbere næringsstoffer bedre, aktiverer beskyttelsesmekanismen mot været, sykdommer og skadedyr.

Andre viktige komponenter i vitalisatoren er organiske forbindelser med høy biologisk aktivitet: terpener, saponiner, etc. Konsentratet er oppløst i vann og påført ved vanning eller sprøyting.

Den granulerte form av vitaliseringen inneholder i tillegg oksyder av mange makro- og mikroelementer. Den faste base er en zeolitt, et spesielt silikat (76% silika).

Dette er en slags "svamp", ladet med nyttige stoffer, som gradvis passerer inn i jorden innen seks måneder.

Pellets sprer seg på bakken (uten embedding) og arbeider i jordens overflatelag.

Komplekset har innflytelse i flere retninger. Biologisk aktive ingredienser virker på mikronivå - på plantemembranene. Det forbedrer ernæring, respirasjon og fotosyntese. Motstand mot ulike patogener og værspenninger øker. Å gå inn i jorden aktiverer vital aktivitet av gunstige mikroorganismer.

Sammensetningen av den japanske Vitalizer er unik, og dens full dublere eksisterer ikke. En serie preparater basert på barneekstrakter (med triterpensyrer) har en lignende virkningsmekanisme: Russisk (Siberian) Silke og den oppdaterte versjonen av Novosil, samt hviterussisk Ecosil.

Spesielle aktive syrer isolert fra planteråvarer av Echinacea finnes i immunmodulatoren Zircon (fra det russiske selskapet NEST). Aktiv silisium er presentert i anti-stress gjødsel Siliplant (fra "NEST").

Emballasje av preparatet hb-101 i granuler

Alle disse produktene er ikke hormonelle og virker forsiktig (ved anbefalte doser).

fordeler:

  • innvirkning på alle avlinger;
  • muligheten for å gjøre på ethvert stadium av planteutvikling;
  • uavhengighet fra regionen, mikroklima, jord;
  • lønnsomhet, effektivitet i mikrodoser;
  • kompaktitet, bekvemmelighet av lagring og transport;
  • nøytral surhet;
  • egnethet for alle oppdrettssystemer (både "organisk levende" og "kjemisk");
  • absolutt sikkerhet for dyrelivet.

ulemper:

  • relativt høy pris;
  • Resultatet er ikke alltid raskt og tydelig;
  • krever en integrert tilnærming og gjentatt, regelmessig introduksjon;
  • overdose kan forårsake hemming i utviklingen av planter.

Vitalizer er i stand til å manifestere seg i flere aspekter. Hans hjelp er spesielt merkbar i stressende situasjoner.

Fortynning av narkotikaoppløsningen nv-101

  1. Frøspredning akselererer, spiringshastigheter og vekst energien øker.
  2. Overlevelsesgraden til plantematerialet forbedres ved avstigning, transplantasjon.
  3. Observert tidligere blomstring og fruiting.
  4. Antallet knopper og eggstokkene øker, så vel som massen av frukt og det totale utbyttet (noen ganger med 200-300%).

  • Næringsinnhold og vitaminverdien av frukt øker, innholdet av plantevernmidler, tungmetaller og nitrater reduseres.
  • Øker utbyttet av høst.
  • Planter kan motstå vær, stress (varme, kulde, tørke, fuktighet, skygge, brann, frysere, mekanisk skade, etc.), angrep av sykdommer og skadedyr.

  • Forbedrer utseendet på planter (inkludert blomstrende og prydplanter, avløp, grønt).
  • Effekten av "utmattelse" av jorda er redusert, mer sjeldne veksling er mulig.
  • Jorden blir mer fruktbar, renere fra et økologisk synspunkt.

    Når det brukes sammen med gjødsel og plantevernmidler, gjør Vitalizer det mulig å redusere doseringen, men effektiviteten øker.

    Den mest universelle væskeformen: egnet for alle kulturer, uavhengig av utviklingsfasen. Verktøyet er veldig økonomisk: fra et 6 ml hetteglass med opptil 12 skuffer av ferdigproduktet. Ved vanning vil det være nok for kvart i hundre, mens man sprøyter - for en hel hundre.

    Det er praktisk å måle væsken - flaskene er utstyrt med en doseringspipette. 1-2 dråper ekstraktet omrøres i en liter vann (1 ml per 10-20 liter vann). Løsningen anbefales ikke å lagre, det er bedre å klargjøre umiddelbart før bruk.

    Anvendelsesområder av løsningen:

    1. Spill jorda før sådd eller planting (opptil 3 ganger med ukentlig intervall).
    2. Preseeding frø soaking:
    • erter, bønner, bønner - i 1 minutt;
    • kål, reddiker og reddiker, grønnsaker, frokostblandinger - i 3 timer;
    • andre avlinger (tomater, paprika, eggplanter, agurker, røtter, blomster, etc.) - i 12 timer.

    Spray tomater med nv-101

    1. Pre-soaking tubers, pærer, rhizomes, røtter - fra en halvtime til tre timer.
    2. Spraying noen frøplanter - 3 ganger.
    3. Vannplanter en time før transplantasjon.
    4. Vannplanter og frøplanter umiddelbart etter planting i bakken.
    5. Sprøyting eller vanning (kan skiftes) av eventuelle årlige avlinger (samt rom stauder) hver 7-14 dager gjennom vekstsesongen.
    6. Sprøyting eller vanning av flerårige urteplanter, busker, trær - 3 ganger per sesong (med et intervall på minst en uke).
    7. Ephedra, gulet etter dvalemodus, behandles ukentlig i en måned, alternerende sprøyting og vanning.

    Redningsfarefare

    På en høyde på 1 meter fra bakken (for dvergform - under), bor et tynt hull i bagasjerommet i en vinkel på 45 grader, dypere med 40 mm. Bruk en sprøyte til å injisere en sterk oppløsning av HB-101 (5 ml per kopp vann).

    Bruk av granulater

    HB-101 granulater påføres på bakken (uten tetting) - lagt ut eller spredt. Begrepet deres "arbeid" - opp til seks måneder. Omtrentlig dose - 1 g (1 kubikkcentimeter) per 1 kvadrat. meter.

    1. Utformingen av granulatene på pristvolnom sirkel av trær og busker, samt i rotsonen av gresskledde stauder - på vår og høst (unge trær - 1-2 g, voksne - opp til 6 g).
    2. Spiring på våren på plenen: 1 g per 1 kvadrat. meter.
    3. For potte og karet avlinger - 4 pellets per liter potten.

    Vitalizer NV-101 er en stor hjelper for å dyrke sopp, tvinge blomster, i hydroponiske planter.

    Stimulator HB-101 kan blandes med gjødsel og preparater, unntatt:

    • andre stimulanser;
    • kjemisk nitrogen gjødsel (karbamid, nitrat);
    • oljebaserte produkter.

    Det er ubrukelig og til og med skadelig å overvurdere de anbefalte dosene.

    Topp dressing av en sapling med et preparat nv-101

    Utløpsdatoer, lagring, sikkerhetstiltak

    Det er ingen begrensninger på å jobbe med Vitaliser. Konsentratet beholder sine egenskaper i lang tid, uansett lagringsforhold.

    Ved vanning og sprøyting er det ikke behov for spesielt verneutstyr.

    HB-101 utgjør ingen fare for menneskers helse og miljøet, men det anbefales å bruke det bare for det tiltenkte formål og for å holde det borte fra små barn.

    Vitalizer NV-101 Anmeldelser

    Valery (Moskva): "Jeg er engasjert i barneplanter, jeg samler en samling junipers. Preparatet NV-101 har korrigert ujevne kroner i et tiår. Ensidig granulering og sprøyting stimulerer veksten i det behandlede området. "

    Irina Gicheva (Omsk-regionen): "Vi har to store plener i landet. På råd fra venner, etter at snøen smeltet, spredte en av dem tørr hb-101. Gresset på den har vokst merkbart sterkere og grønnere enn på en annen plen, som bare mates med mineralgjødsel. "

    Lyudmila Orlova (Novosibirsk): "Hvert år sukker jeg hyacintløk i" enveshka "av hyacintløk før vinteren tvinges. Kontrollert: De kaster deretter blomststengler tre ganger kraftigere enn ubehandlede. "

    Yurchenko G.P. (Volgograd region): "Vår familiebedrift vokser tomater til salgs. Siden plantingen av den japanske Vitaliser regelmessig har de lagt merke til at det er langt færre sykdommer, både i drivhuset og i gatene. Og frukten vokser mye raskere enn før. "

    Kan Alexander (Leningrad-regionen): "På mitt eget land befrukt jeg bare med gjødsel, aske og HB-101. Harvested samler mye mer, enn elskere av "kjemi" naboer. "

    Hvordan bruker du "HB 101" for å dyrke sterke frøplanter?

    Drømmen om hver sommerboer er å dyrke en god avling uten å bruke kjemiske midler. Japanske produsenter gjorde en ekte gave til bønder og grunneiere - de ga ut et stoff basert på planteekstrakter. Naturens verden utvikler seg i henhold til dens lover, det er ikke noe overflødig eller unødvendig i det.

    Det er umulig å fullstendig ødelegge soppene som forårsaker plantesykdommer: Krenkelsen av den økologiske balansen vil føre til uforutsigbare konsekvenser. Du trenger ikke å forgifte skadedyrene, det er mer riktig å herde fruktavlinger, gi dem styrken til å motstå de negative påvirkningene.

    Ved å bruke "HB 101" får du en god høst og ikke forstyrrer den naturlige balansen.

    Sammensetningen og egenskapene til legemidlet

    Japanske forskere bestemte seg for at bare andre representanter for floraen kunne gi den beste hjelpen til fruktavlinger, og laget utdraget "HB 101" på grunnlag av ekstrakter fra plantesap:

    Disse plantene er kjent for deres helbredende egenskaper, trær er berømte for deres helse, styrke og lang levetid. Materialet er valgt i perioden med aktiv vekst, når cellene akkumulerer maksimal mengde nyttige stoffer.

    Utarbeidet ved planting tar over motstanden og utholdenheten til organismer fra hvilke ekstraktene ble oppnådd. De tolererer bedre dårlige klimatiske forhold, sterke vind, nedbør, forgiftet av utslipp av bedrifter.

    Representanter for den grønne verden trenger næringsstoffer, HB 101 inneholder:

    Legemidlet ødelegger ikke skadedyr og patogener, det forbedrer plantens immunitet, deres motstand mot skadelige effekter er forbedret. I jorda behandlet med HB 101 begynner gunstige mikroorganismer å formere seg, noe som forbedrer jordens struktur og fruktbarhet.

    En sterk sunn organisme utvikler alle systemer godt. Sterke busker gir tre ganger mer utbytte, frukt lagres dobbelt så lenge, de øker mengden sukker og vitamin C.

    Planting utseendet er også forbedret: bladene blir mer vanlige, frukt og bær blir større og lysere, attraktiviteten til dekorative blomster er forbedret.

    Legemidlet er tilgjengelig i form av ekstrakt og granulater. Produsenter tilbyr stor emballasje for store gårder og små ampuller og hetteglass som er egnet for bruk i sommerhus. For å behandle en seng av petunier eller en eske med tomatplanter, er en dråpe av stoffet nok.

    Det vil være enkelt å måle denne mengden: en pipette er festet til hver pakke. Solid form brukes til trær og busker, verktøyet brukes 2 ganger i året: på vår og høst. Hver granule er beskyttet av et vulkansk askeskall som ikke oppløses i vann.

    I jord behandles stoffet veldig sakte og varer i 6 måneder.

    Omtrent væskeformen kan kjøpes i pakning 6 ml for 135 rubler, 50 ml for 865 rubler, 100 ml for 1550 rubler. Pakking av granuler 10 g koster 105 rubler.

    Det er liknende vekststimulerende midler fra naturlige råvarer:

    Holdbarhet "HB 101" er ikke begrenset, det kreves ingen spesielle oppbevaringsbetingelser.

    Hvordan søke utdraget?

    Preparatet "HB 101" brukes i dacha tomter for hele hagesesongen, og for kremplanter brukes den hele året.

    • Å dyrke jorda før planting, oppløs 5 ml ekstrakt i 100 liter vann, denne mengden er nok for 1 hundre. Etter en uke, gjenta behandlingen, etter ytterligere 7 dager, kaste jorden en tredje gang.
    • For behandling av plantemateriale for 10 liter vann må du ta 1 ml av legemidlet. Soak i knollene og løkene i 30 minutter, dip de bælgfiskene i ikke lenger enn et minutt, grønnsaksfrø i 3 timer, blomster i 12 timer.
    • For sprøyting av frøplanter i 1 liter vann, legg 1 dråpe av produktet, bruk 1 gang per uke.
    • Før du planter plantene, lag en oppløsning - 2 dråper "HB 101" i 1 liter vann - og dyp røttene i sammensetningen i en halv time.
    • En gang i uken, spray plantene i sengene: 1-2 dråper av stoffet oppløses i 1 liter vann. På samme måte håndtere planting petunier, nasturtiums og andre farger.
    • Under frukttrærne om vår og høst, spred granulene "HB 101": under de voksne prøver - 3-6 g, under de unge plantene - 1-2 g. Når eggstokkene vises, spray kronen med løsningen: 1 dråpe av legemidlet per 1 liter vann. Utfør behandlingen 3 ganger med et intervall på 1 uke, bruk ikke stoffet, ellers vil treet miste frostmotstanden.
    • Sprøyt potten blomster med en løsning: 1-2 dråper per 1 liter vann - ukentlig hele året.

    Mange gartnere eksperimenterer med stoffet, brukt til formål som ikke er oppført i instruksjonene. De begraver granulene under busunene av petunia og kan skryte av bilder av en frodig blomsterbed. Dyp plantenkvistene i løsningen og merk det raske utseendet på røttene i skjæringen.

    Soaked blomsterløk før destillasjon og har frodige vinter buketter. Eksotiske planter som bare har gitt grønnsaker i mange år, etter å ha brukt "HB 101", blomstrer. En dråpe ekstrakt i en vase med kutte blomster gjør at de ikke kan smuldre to ganger så lenge.

    Når du bruker stoffet, kan du i tillegg tilføre plantene med organisk materiale. Hvis du ikke bestemmer deg for fullstendig å forlate kjemisk gjødsel, reduser dosen med halvparten. Det er uønsket å blande ekstraktet med andre midler, dets effektivitet kan reduseres.

    Det er umulig å bruke oljesammensetninger samtidig med "HB 101" laget på vannbase. Produktet inneholder mye nitrogen, overfyller ikke jord og planter, kasserer karbamid og nitratpreparater.

    Den klare arbeidsløsningen må brukes innen 2 timer, da vil den miste nyttige egenskaper.

    Hvis du planlegger å behandle en stor mengde på en dag, gjør ikke umiddelbart mye arbeidsløsning, fortynn dette beløpet, som er nok for omtrent en og en halv time av arbeidet. For neste fase, utarbeide en ny sats, så vil stoffet være friskt og vil ikke miste dets effektivitet.

    Handling på jord og planter

    For utvikling av antenne deler av planter, er det nødvendig med lys og karbondioksid, som absorberes gjennom de grønne bladene. De resterende komponentene blir absorbert fra jorda gjennom rotsystemet.

    Jordene er forskjellige overalt, ofte er de nødvendige mineralene funnet i fast form, som ikke går gjennom cellemembranene. Hvis det finnes mikroorganismer i jorden som kan konvertere mineraler til ionform, vil plantene absorbere næringsstoffene.

    Bladene og fruktene til de nødvendige stoffene kommer gjennom stammen, det trenger sterke kar og friske celler med sterke membraner.

    Preparatet inneholder mineraler som er nødvendige for planter i ionform, de absorberes lett og absorberes lett. Slike topp dressing gir ikke bare en engangsvirkning: mikroorganismer aktiveres i jorda, som forurenser jordens komponenter til en egnet form for absorpsjon. Nå vil disse "kokene" stadig forberede anlegget med den nødvendige maten.

    For å få bakteriene til å virke hardere, "HB 101" metter jorda med saponinholdig oksygen. I et gunstig miljø er mikroorganismer i riktig forhold, multipliseres aktivt og gjør jorden løs og myk.

    Legemidlet styrker planteceller, blodkar og membraner i stammen arbeidet med maksimal effektivitet, og næringsstoffene leveres til bladene, klynger av blomster og frukt.

    "HB 101" er trygt for levende organismer, så det ødelegger ikke sopp og virus. Vær oppmerksom på planter i naturen. Svake og deprimerte prøver blir rammet av rot, de spises av skadedyr.

    En sterk, sunn blomst vokser i nærheten - det virker som om han er konspiratorisk: både sykdommer og skadedyr omgår ham.

    Legemidlet gir din landings styrke og immunitet, slik at de selvstendig takler alle problemene.

    konklusjon

    En rik høst kan oppnås uten bruk av kjemikalier. Planter kan selvstendig kjempe mot sykdommer og skadedyr, for de trenger styrke og sterk immunitet. I jorda er det alt som er nødvendig for levetiden til floraens representanter, men ofte er de nødvendige komponentene i fast form der planten ikke kan assimilere dem.

    "HB 101" er laget av plantejuiceekstrakter, det leverer kulturer med næringsstoffer i ionisk form, hvilke fruktavlinger er godt assimilert. Legemidlet aktiverer aktiviteten til jordmikroorganismer som gjør jorda mer fruktbare.

    De dekomponerer faste mineraler i ioner, røttene absorberer nyttige stoffer. Ekstradraget bidrar til forbedring og styrking av alle organer i anlegget, dårlig vær og miljøforhold er ikke forferdelige for planting.

    Alt som er nødvendig kommer inn i frukt, de utvikler seg godt, kan motstå bakterier som forårsaker rotting og varer lenger.

    Bruk ekstraktet til behandling av jord, frø, frøplanter, planter i hagen, og du får en god høst uten å skade naturen. Jorda vil ikke bli utarmet: aktive mikroorganismer vil gjenopprette sin fruktbarhet. Legemidlet er ufarlig for dyr og mennesker, det ødelegger ikke noen organismer, og økologisk balanse er bevart i naturen.

    HB-101 (gjødsel): anmeldelser, bruksanvisninger

    Ved dyrking av forskjellige avlinger oppstår et eller annet problem. Å løse dem er alle typer narkotika. Hver av dem har et spesielt formål.

    Spesielt verdifulle er naturlige universale rettsmidler, som, i motsetning til kjemikalier, med tilstrekkelig effektivitet er miljøvennlige og ufarlige. For mer enn tretti år siden ble den ypperlige vekststimulatoren HB-101 opprettet i Japan.

    Anmeldelser av bruken av denne gjødsel viser sin popularitet over hele verden. I Russland har den blitt brukt siden 2006.

    Sammensetningen av stoffet

    HB-101 gjødsel har ikke kunstige kjemiske komponenter. Dette er ikke et syntetisert produkt, men et helt naturlig, sterkt renset produkt. Biologisk vekststimulator, som er i stand til å gjenopprette immunforsvaret av planter, har en høy konsentrasjon.

    Det anbefales å bruke det til nesten alle typer planter. Det er mulig å inkludere ulike kulturer i den oppgitte listen: grønnsak, frukt, blomst, bær. Stimulerende er like nyttig for trær, busker og sopp.

    Den består av ekstrakter av langlivede planter:

    Uforlikelig immunitet og et høyt nivå av vital energi av disse plantene danner en fantastisk cocktail som kan hjelpe svekkede slektninger og overføre positivt potensial til frø, frøplanter og jord.

    anvendelsesområde

    HB-101 (gjødsel) har et bredt spekter av effekter. Søknaden er basert på den positive effekten av stoffet på planter, som følge av hvilke ernæringsmessige mangler er påfyllt, veksten i hvert stadium av avlingenes utvikling er forbedret, immunitet oppnås og resistens mot infeksjoner, sykdommer og ugunstige værforhold økes.

    Den brukes til frøbehandling, for dyrking av frøplanter, så vel som i vegetativ perioden. Universell redningsmann er i stand til å gjenopprette jorda og være en helbreder for trær som lider av sykdommer, samt bidra til god overlevelse av frøplanter og frøplanter. HB-101 (gjødsel) har en allsidig effekt.

    Anmeldelser av dette stoffet er bare positive. Forbrukere, som allerede har brukt det, sier: Frøene de har behandlet, gir gode og sterke skudd, grønnsaker er svakt påvirket av sykdommer og lider ikke av ugunstige værforhold etter at universell redning har blitt brukt.

    I tillegg øker produktiviteten og produktkvaliteten.

    Først av alt er verdigheten miljøvennlighet, naturlighet og harmløshet. Utbredt bruk på grunn av fravær av giftige komponenter. Helt sikker gjødsel HB-101. Omtaler av gartnere som brukte det, legger vekt på effektivitet, overkommelighet og brukervennlighet.

    På grunn av allsidigheten og kompleksiteten av virkningen dekket et stort antall forskjellige kulturer. Redningsmannen er like effektiv for alle typer planter. Bruken av denne gjødsel er ikke begrenset til holdbarheten og krever ikke spesielle forhold.

    Imidlertid brukes den tilberedte løsningen umiddelbart etter preparering. Det er ikke gjenstand for lagring.

    instruksjon

    De fleste gartnere og gartnere nekter å bruke kjemikalier. De søker å dyrke økologiske grønnsaker. Det skal ikke lide miljøet. I dette tilfellet vil HB-101 (gjødsel) være uunnværlig. Håndboken gir de mest detaljerte anbefalingene for bruk.

    Universelt naturlig produkt egnet for alle typer avlinger. Utgivelsesskjema:

    • flytende - 100 ml, 50 ml, 6 ml;
    • granuler -10 g, 300 g

    Preparatet HB-101 (gjødsel), hvis bilde er gitt ovenfor, passer både til små sommerhytter og for store gårdsområder. Anbefales til bruk med organiske og mineralske gjødsel. Samtidig blir forbruket redusert flere ganger.

    uforlikelighet

    Naturstimulerende midler er uakseptabelt for bruk med alle slags oljeaktige stoffer, samt med stoffer som inkluderer urea.

    Vannoppløsning

    For behandling av store områder ved bruk av et biologisk produkt i doser på 50 ml og 100 ml. HB-101 gjødsel (6 ml) er en stimulerende frigjøringsform egnet for bruk i innendørs blomsterbruk, samt i sommerhus. Volumet av stoffet er konstruert for 60-120 liter vann. Doseringspipett inkludert.

    For hver kultur gir en spesifikk konsentrasjon av medikamentet. Ved forberedelse av en arbeidsløsning for ti liter vann, er en milliliter stimulator nok. Ved bearbeiding av små mengder frø eller planter tilsettes en eller to dråper gjødsel per liter vann med en pipette. Denne konsentrasjonen er universell.

    En slik vandig løsning brukes til å behandle forskjellige kulturer. Samtidig er det egnet både for sprøyting og for vanning eller bløting av frøene og rotsystemet av frøplanter. Brukes umiddelbart etter klargjøring. Arbeidsoppløsningen er ikke beregnet på langtidslagring.

    Derfor bør du nøyaktig beregne ønsket volum.

    Granular form

    Påfør stoffet i henhold til instruksjonene. Ikke overdoser eller bruk er ikke gitt i vedlagte anbefalinger. Granulater brukes om nødvendig, langsiktige effekter på planten. De leverer næringsstoffer i fem til seks måneder.

    Derfor kan deres bruk for en plante ikke oftere enn en gang i seks måneder. Denne formen av stoffet blir introdusert direkte inn i det øvre jordlaget. Granuler brukes i vår- og høstbehandling av løv- og nåletrær.

    De er også egnet til fôring av hagebusker. Konsumprisen avhenger av plantens alder. For dvuhletki forbruk er ett gram per kvadratmeter jord. Trær eldre enn to år vil kreve en strøm på to gram per kvadratmeter.

    Under flerårige fruiting trær gjelder tre gram per kvadratmeter av sirkelen av stammen.

    Behandling av grønnsaker og bær

    På forskjellige stadier av planteutviklingen gjelder HB-101 (gjødsel). Instruksjoner i tilgjengelig form gir oppskrifter for utarbeidelse av løsninger for en bestemt operasjon. En vandig oppløsning fremstilles ved en hastighet på 1-2 dråper av en stimulator per liter vann. Den brukes til ulike typer behandling.

    Før planting av planter og i begynnelsen av såsesongen, anbefales det å utføre denne behandlingen med jorda tre ganger. Beskjær frø er gjennomvåt i tolv timer. Frøplanter før planting i åpen bakke holdes i en vandig oppløsning i 30 minutter. For bedre overlevelse og utvikling sprøytes plantene regelmessig en gang i uken.

    Søknad om rotkulturer og pærekulturer

    HB-101 (gjødsel) er et utmerket vekststimulerende middel. Bruksanvisning anbefaler bruk for behandling av ulike rotlinger og pærekulturer. En vandig løsning for denne gruppen av planter fremstilles i en hastighet på 1-2 dråper pr. Liter vann.

    Arealene som er tildelt for planting av disse avlingene må behandles med en vandig løsning minst tre ganger. Plantemateriale kan tåle i minst tretti minutter. De er nedsenket i en vandig oppløsning av stimulatoren i en foreskrevet tidsperiode.

    Videre, etter landingen av det behandlede plantematerialet i bakken, gjennom hele vegetative perioden, utføres vanning av jorddekselet hver tiende dag.

    Søknad i innendørs blomsterbruk HB-101: instruksjoner, vurderinger

    Voksende planter hjemme er fulle av vanskeligheter. Hver av dem vil kreve etablering av visse forhold. De er utsatt for ulike infeksjoner og sykdommer, lider av mangel på lys. Utvilsomt vil et biologisk produkt i innendørs blomsterbruk være en stor hjelp når du vokser frie kjæledyr.

    Kompleks applikasjon har HB-101 (gjødsel). Anmeldelser blomsterkulturer bekrefter den positive effekten av bruken av den. Det er et vekststimulerende middel, og en utmerket gjødsel. Vandig løsning, som fremstilles i en hastighet på 1-2 dråper pr. Liter vann, irrigerer jordblandingen og sprayer plantene.

    Regelmessig behandler de en gang hver tiende dag planter som fioler, orkideer, cyklamener, kameliaer etc.

    Hageblomster: Anbefalinger for bruk av stimulanter

    Ved dyrking av hagesplanter er settet av aktiviteter nesten det samme som for vegetabilske avlinger. Chrysanthemum og roser, pioner og asters og mange andre blomster trenger en biostimulator. Aktiviteter begynner med jordbearbeiding i områder fordelt under blomsterbed og rosa hager.

    Det blir vannet tre ganger med en vandig løsning fremstilt i hastigheten på 1-2 dråper gjødsel per liter vann. Denne hendelsen utføres før såing frø og planting av frøplanter. Blomster vil oppnå god immunitet etter behandling av frøplanter i landingsperioden.

    For dette blir plantrotsystemet nedsenket i 30 minutter i en vandig løsning, som er fremstilt i samme forhold som for jordbearbeiding. I løpet av vekstsesongen fortsetter å bruke HB-101.

    Gjødsel vurderinger gartnere vurdere som et biologisk produkt som fremmer utmerket overlevelse og intensiv utvikling av blomsteravlinger. Dens bruk er kostnadseffektiv. Betydelig redusert behovet for ekstra fôring.

    I dannelsen av plenen brukte HB-101 (gjødsel). Anmeldelser gartnere bekrefter effektiviteten av dette verktøyet. Etter fôring av de fremkomne skuddene, blir plenen forvandlet. Behandlingen utføres ved å innføre en granulert form av legemidlet. For å gjøre dette, er en måleske av gjødsel delt inn i fire kvadratmeter plen.

    Behandling av frokostblandinger

    Ved bearbeiding av store områder fremstilles en vandig oppløsning med en hastighet på 1 milliliter av et biologisk produkt per ti liter vann. Forsås jordbehandlingen utføres minst tre ganger. Frø av korn er gjennomvåt i to eller fire timer. Etter fremveksten av skudd tilbringer ukentlig sprøyting. Denne behandlingen planlegger fullstendig modenhet av kulturen.

    Topp dressing av barr og løvverk med HB-101: vurderinger

    Barrer og løvtrær, som alle andre planter, er gjenstand for ulike sykdommer. Når du tar vare på dem, er det tilrådelig å bruke ulike former for stoffet.

    Listen over våraktiviteter inkluderer kosttilskudd og profylaktiske tiltak for å redusere skade på planter av ulike sykdommer.

    Effektiv påvirkning er gitt av granuler, som er plassert i trunker.

    Overflatenes jorddeksel er ikke gravd. I dette tilfellet er forbruk av stoffet ett gram per kvadratmeter jord. En slik gjødsel vil gjenopprette vitaliteten og mate plantene svekket etter vintering.

    I blomstringsperioden sprøytes frukttrær med en vandig løsning, hvor konsentrasjonen er enkel å beregne. Den er tilberedt med en hastighet på en milliliter per ti liter vann. Den vandige løsningen er også egnet for å forebygge sykdommer i nåletrær, så vel som for behandling av solbrenthet av planter.

    For å gjøre dette, bruk sprøyte en vandig løsning. Termofile typer busker og trær behandles ikke mer enn tre ganger per sesong.

    På høsten, når du arbeider i hagen, vil HB-101 være nødvendig igjen - gjødsel i granuler. Anmeldelser av gartnere bekrefter den gunstige effekten av dette stoffet på vinterharde egenskaper av trær og busker. Pellets legges ut i pristvolnyh sirkler uten å grave bakken.

    Også brukt og en vandig oppløsning av medikamentet. Det vil være nødvendig når du planter høstplanter. Dette er en utmerket stressmedisin for nyplanterte planter.

    Rotsystemet av busker og kompakte plantinger før planting holdes i femten minutter i en stimulatorløsning, som tilberedes med en hastighet på 1-2 dråper pr. Liter vann. Det bulkere plantematerialet behandles annerledes.

    For å gjøre dette, trenger du minst ti liter av stoffet. En del av løsningen helles i det forberedte landingshullet. Den gjenværende delen vanner jorda over planteleddet.

    anmeldelser

    Dyrking av hage og hageavlinger er plagsom. Alle av dem krever etablering av visse forhold. For å forenkle pleie av planter, er det tilrådelig å bruke et universelt middel. Blant mangfoldet av rusmidler er spesielt populær gjødsel HB-101.

    Tilbakemelding fra sommerboere og bønder som brukte den, legger vekt på kostnadseffektivitet og tilgjengelighet i bruk. En helt ufarlig for miljøet og menneskene betyr, vil være en utmerket støtte for planter i alle stadier av utviklingen. Ifølge gartnere har den en effektiv effekt på både frø og frøplanter.

    Når voksenplanter vokser om vinteren, tåler plantene etter å ha brukt en biostimulator dårlig lys. Ervervet immunitet når plantet i åpen bakke, vil hjelpe planter med å håndtere farlige sykdommer og ugunstige værforhold.

    Når voksenplanter vokser, behandler mange grønnsaksproducenter frø til langsiktig behandling, som inkluderer flere stadier. Ved hjelp av en biostimulator kan du lade frøet med nødvendig energi. Dette øker spiring. Frøplanter dyrket fra slike frø har utmerket motstand mot ugunstige forhold.

    Det er mindre påvirket av sykdommer. Vegetabilske avlinger begynner å blomstre tidligere og bære rikelig med frukt. Dette øker kvaliteten på frukten.

    Pålitelig beskyttelse og ernæring vil gi stoffet til innendørs planter. Bare positive tilbakemeldinger kan høres fra amatørblomstavlere. Når man sammenligner planter som behandles med stoffet og vokser uten det, er forskjellen visuelt merkbar.

    Vakkert blomstrende innendørs planter forbløffer med kraftig løvverk. De blir nesten ikke syke og blir ikke rammet av skadedyr. Ifølge gartnere og gartnere vil det universelle middelet HB-101 være nyttig for nesten enhver plante, når som helst på året.

    http://agronomwiki.ru/kak-pravilno-primenyat-nv-101-vozdejstvie-preparata-na-rasteniya.html
  • Publikasjoner Av Flerårige Blomster