Frukt

Gjennomgang: Polykarbonat drivhus "Polza" - Romslig og varm.

Drivhuset har tjent ganske lang tid, jeg liker det veldig mye med sin varme, om sommeren utvikler det seg som om du bor i tropene, blir plantene store i det og brenner ikke.
Jeg kjøpte den for 3 og et halvt år siden.

For hele tiden gjør hun bare meg glad og bidrar til veksten av grønnsakene mine, det er lettere å bruke enn å trykke på tastene på tastaturet. Det er mulig å vokse i det alt som ikke kan vokse i klimaet vårt. Det er allerede testet og mye brukt av meg og mine naboer fra sommerhuset. Det er verdt å merke seg at luken for lufting skal gjøres ved å ta kniven selv og kutte den ut bare forsiktig slik at Den maksimale effekten du trenger for å lage 2 slike hull som de tjener som lufting og raskt bringe temperaturen tilbake til normal, trenger bare å sette flasker med vann rundt omkretsen av drivhuset (innsiden), så mye du kan sette og sette, det viktigste uten fanatisme.

Drivhuset selv er en svært viktig ting i husholdningen, og på dacha er det gartnerens habitat.
Kjøpet ble gjort med min kone, selve drivhuset tiltrukket seg ikke en god pris og skjønnhet, pluss enkelhet i forsamlingen.

Men etter kjøpet er enkelhet enkelhet, men du må samle dette miraklet. Vi kjører etter bore og sveisemaskin, du må tenke alt over alt, finne ut et sted å installere drivhuset, og dette er det viktigste.

Etter installasjon av drivhuset skal alt dette være lukket med polykarbonat, hvorpå du kan begynne å så plantene dine i drivhuset. Før du begynner, les nøye instruksjonene for planting. Til blomstene dine må du ikke brenne eller tomater, agurker.
Alt etter det så jeg bare på deres vekst, hofte, luke og alt jeg gjorde.

Så jeg anbefaler alle å kjøpe dette drivhuset og vokse sine egne planter der, skynd deg opp snart arbeidstiden kommer. De som liker å gjøre dette, vil være veldig behagelig å vokse i dette drivhuset.
Etter lukking med polykarbonat, legg stor oppmerksomhet til jorden, du trenger ikke å ta den vanlige, ta den rik på mineraler. Dette vil bidra til drivhusets arbeid, og du vil redusere tiden for å vokse. Kort sagt, hjelpe jorden, og hun vil hjelpe deg til å bli lykkelig.

Generelt er jeg fornøyd med drivhuset, har vært i drift i mer enn 3 år, det fungerer perfekt, personlig, jeg vil takke produsentene.
Dette er en god ide for hagen og hagen som alle trenger.
Hvis du allerede vet hva du vil vokse, kjøp det og gå til hagen. Forbered et drivhus for planting, da det er svært viktig å ta det til å ta mer enn en dag.

Det tok meg om en uke å kjøpe, installere, plassere et drivhus i hagen.

Du kan trenge mer, eller kanskje mindre tid, men ikke forsink med denne saken.

Drivhuset selv er veldig romslig inne som vil hjelpe deg å plante så mange planter for deg selv som mulig, dette er selvsagt et pluss. Så jeg anbefaler til alle.

http://otzovik.com/review_6382370.html

gruppe

Greenhouses Benefit

informasjon

andre

handlinger

121 posten

Unngå feil når du vokser frøplanter fra frø.

Ønsker du å få et høyt utbytte av grønnsaker på nettstedet ditt?
Så lær å vokse sterke og sykdomsfrie frøplanter. Prøv å unngå feil, Vis helt... som tillater nybegynnere gartnere. Dette er nøkkelen til fremtidig suksess.

Hva du ikke skal gjøre når du vokser frøplanter fra frø, er å tykke plantingen. Å så dem for ofte forårsaker:

Mangel på fuktighet i jorda
Skygge og utilgjengelighet av lys inn i dybden av landing
➤ redusere lufting, noe som fører til et vått mikroklima
➤strekende frøplanter og økt skjøthet av frøplanter
Utvikling av soppsykdommer og spredning av skadedyr

Ikke glem å dykke frøplanter riktig. Det beste alternativet, som praksis har vist, er å plukke frøplanter i torvpotter. Det er gunstige forhold for dannelsen av rotsystemet, utvikling og ernæring av en ung plante. Det vil også være lettere å regulere belysningen av plantene, siden omlegging og vending av gryter er ikke vanskelig. Samtidig vil plantene bli mindre trukket ut og bli sterke og sunne. Det er også viktig at plantene er plantet i sengene direkte i potten, og dets rotsystem vil ikke bli skadet under transplantasjonen.

Når du vokser fra frø av frøplanter av tomater, paprika, eggplanter og kål, blir det ofte gjort følgende feil:

● For mye jord i plantepotten. Ved vanning vil vannet glide fra den dannede hagen til kanten av potten, og det vil være mangel på fuktighet.
Med mangel på land, dekker ikke plantens stamme, noe som betyr at ytterligere sidevorter ikke dannes. En slik frøplante blir svak.

● Dyp frøplanter av disse avlingene kan være på de fleste frøplanter.

● Frøplanter dyrket av frø hjemme trenger herding. For dette blir det gradvis trent til lavere temperaturer, selv før de transplanteres til et fast sted. Samtidig er det mulig å unngå vekstretthet når de kommer fra en varm leilighet til en hage seng i et ekte naturlig miljø.

http://vk.com/polzairk

Fordelene

informasjon

  • +7 (3952) 260-900 Vis telefon
  • Kortberegning
  • Kontantoppgjør
  • Betaling via banken
  • Online betaling

anmeldelser

Er dette din bedrift? Registrer en gratis bedriftskonto og svar på vurderinger på vegne av selskapet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Takk for kvalitetsarbeidet, profesjonaliteten til installatørene. Arbeid utført i tide, uten forsinkelse. Eksperter er høflige, med et ønske om å svare på spørsmål. Vi vil anbefale organisasjonen til vennene dine.

  • Abonner på kommentarer
  • Rapporter til moderator
  • Skriv en melding
  • Legg til som venn
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Arbeidet er gjort med høy profesjonalitet. Arbeideren som tok imot bestillingen (Anna) er kulturell, høflig og dyktig annonserer drivhus. Som et ønske til hodet - ta vare på slike rammer. Oppriktig takk. Yury Nikolaevich, P. M. Gorky, Gartneri "Gjensidig hjelp"

  • Abonner på kommentarer
  • Rapporter til moderator
  • Skriv en melding
  • Legg til som venn
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

God ettermiddag, Olga. Takk for detaljert tilbakemelding. Alle ønsker vil bli tatt i betraktning i vårt fremtidige arbeid. Takk for at du hjelper oss til å bli bedre. Med vennlig hilsen, ansatte i "Greenhouse" Drivhus

  • Abonner på kommentarer
  • Rapporter til moderator
  • Skriv en melding
  • Legg til som venn
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

I dag kjørte mannen min til kontoret på gaten. Arbeider, 2a / 4 for å tegne en kontrakt for et drivhus, men salgsforvalteren møtte ikke en mer boorish holdning. For det første hadde Dmitry ikke riktig råd om rabatter på telefonen, og for det andre kunne han ikke tilby noe (vi tvang ham bare til å slå på ulike alternativer), så selv med våre ord, det.

I dag kjørte mannen min til kontoret på gaten. Arbeider, 2a / 4 for å tegne en kontrakt for et drivhus, men salgsforvalteren møtte ikke en mer boorish holdning. For det første hadde Dmitry ikke riktig råd om rabatter over telefonen, for det andre, han kunne ikke tilby noe (vi bare gjorde ham slå på forskjellige alternativer), så mye for våre ord som vi ikke bryr oss om kostnadene, men trenger et kvalitetsprodukt, sa han at vi er uhøflige mot ham, at han ikke skal selge oss noe, fordi organisasjonen har så mye penger. Fra en slik uttalelse var vi bare i sjokk, hadde brukt en time ubrukelig, dro til en annen organisasjon og bestilt et drivhus der for 59 000 rubler.

http://irkutsk.flamp.ru/firm/polza_zavod_teplic-70000001019897649

Drivhuse bruker vurderinger

I mange år brukte familien vår et filmhus på dacha. På våren bestemte de seg for å kjøpe et drivhus dekket av polykarbonat. Vi leter etter en passende en i lang tid. Vi valgte drivhuset "Benefit". Det var hyggelig overrasket at høyverdig fabrikkbeslag og festemidler for montering av cellulær polykarbonat går til drivhuset. Detaljert instruksjoner forenklet installasjonen av drivhuset.
En høst mottok - bare et øye for ømme øyne! Tomater rødmer rett på buskene, men de smaker veldig annerledes, ikke butikk - søt! Vi er veldig fornøyd med vårt drivhus. Det er laget på samvittighet! Takk så mye!

Jeg bestemte meg for å sette et drivhus på min tomt. Jeg var på utkikk etter et drivhus fra en pålitelig produsent. Jeg tror at bare noen som har etablert seg i markedet, er troverdige. Jeg studerte informasjon om drivhusprodusenter, spurte erfarne gartnere. Jeg bestemte meg for å kjøpe et drivhus "Bene". Velg et drivhus og nærmeste butikk til meg. Drivhuset ble brakt til meg og installert. Det er allerede to årstider, lykkelig!

Mannen reagerte veldig godt på valg av drivhus: Jeg leste mange artikler på Internett og gikk og handlet for drivhus i to uker. Kjøpt et drivhus "Benefit". Brakt henne til sin vogn. Installert seg, i henhold til instruksjonene, som er fornuftig sammensatt. Det viste seg veldig vakkert! Drivhuset har blitt et pryd på landet vårt. Hele familien er glad: for maiferien spiste de salat fra sin reddik og grønnsaker, agurker og tomater var spesielt velsmakende og duftende, de hadde nok blanke for hele vinteren. Veldig bekymret, hvordan står vårt drivhus for vinteren? Når snøen smeltet, gikk de umiddelbart til huset og var glad for at drivhuset var trygt og sikkert.

Altid drømt om en rik høst hvert år. Det viste seg at det ikke er så vanskelig. Vi installerte et drivhus "Benefit" fra polykarbonat, og nå er beskjæringen ikke redd for noen vagaries av vær. Dette drivhuset er så samlet at egnede forhold for plantevekst forblir inne, og avlingen øker! Drivhuset fra cellulært polykarbonat "Benefit" er en utmerket kvalitet og den økonomiske prisen. Det er lett å transportere det selv på egen bil - emballasjen er kompakt og lett.

http://sotex.biz/about/reviews/

Anmeldelser av selskapet "plante drivhus fordel"

Nyeste anmeldelser i Irkutsk

Som det er kjent, vokser ikke alle menneskene sine hender fra riktig sted. Slik er det med meg - jeg betrodde kameraet til en person som klarte å formatere alt

Vær forsiktig med å jobbe med dette selskapet. Spørre tidsfrister, uferdige eller dårlig gjort. Penger betales ikke av sine ansatte eller avtale.

Det mest motbydelige selskapet som måtte håndtere. Jeg er veldig lei meg for at jeg kjøpte noe fra dem. Vil ikke jobbe, absol

Bestilt fra disse "skapernes" side. laget nettstedet, viste, ga dem pengene, signerte alt. På en dag startet søppel - kundene har brutt

http://russianfirms.ru/irkutsk/company/zavod_teplic_polyza/review

HOBBY ZONE - forum

Koking, strikke, floriculture, hage, grønnsakshage

Polykarbonat drivhus vurderinger

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Meldingen til Dimitri "20. jan 2015, 21:53

Gaume skrev (a): En stabilisert film er en film som stabiliserende stoffer blir tilsatt under produksjon, noe som forhindrer det i å bli ødelagt av ultrafiolette stråler. Den er produsert i forskjellige tykkelser, livet til en slik film opprettholdes i flere år. Mer tett beholder bedre varme i drivhuset. Også stabilisert film kan være av forskjellige farger.

I fjor dekket vi taket på drivhuset med en stabilisert rødfilm. Det var fortsatt gul og grønn på salg. Jeg valgte den røde fordi en gang den eldre naboen i dacha fortalte meg - de setter en rød klut i drivhuset slik at tomatene modner bedre. Så jeg bestemte meg for at det røde spekteret av strålene vil påvirke tomatene gunstig.
For å være ærlig merket jeg ikke stor forskjell. Men i fjor var sommeren ugunstig for oss å dyrke tomater.
Et stykke rødfilm lukket glasset på vinduene i leiligheten fra direkte sollys. Min streptokarpus likte det veldig mye - de blomstret bedre og lysere.

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Gaume melding »21 jan 2015, 09:32

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Post Olla »09 Mar 2015, 19:08

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Post Amaretto »12. mars 2015, 15:35

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Meldingen til Dimitri "12 mar 2015, 19:39

Fortell meg vær så snill, og hva er dekket ditt drivhus?

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Meldingen Gaume »12 Mar 2015, 20:13

Dmitry, hei! Kan jeg svare?
Polykarbonat og belagt. Dette er det samme temaet om polykarbonat drivhus.

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har en slags intern protest mot disse drivhusene. Sannsynligvis fra det faktum at for mye reklame og laudatory odes. Jeg leste og negative anmeldelser. Her vasker Olya sitt drivhus. Representerer slikt arbeid? Og hvis du ikke vasker drivhuset, vil det være dårlig å motta sollys, som er nødvendig for planter.
Rammen av polykarbonat drivhus metall. Metall i varmen er veldig varmt, jeg forestiller meg hva slags varme det er i drivhuset om sommeren, hvis det oppvarmede metallet også gir av varme.

Om vinteren er det nødvendig å rense snøen fra taket, ellers kan drivhuset foldes som et korthus.
Vi har slike drivhuse dyrt. Du kjøper et polykarbonat drivhus, en tamburin og danser i nærheten av det med en tamburin.

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Meldingen til Dimitri "12 mar 2015, 21:08

Inna, jeg beklager, jeg har ikke møtt denne personen på forumet ennå. Så jeg mistenkte et triks. I tillegg har profilen ingen navn, ingen bostedssted, ingen registreringsdato. Og jeg er mistenksom på de som skjuler noe. Når du gjemmer deg, er det noe å skjule.

Glasshuset må også vaskes. Og metallet under polykarbonatet varme ikke opp. Og også luften. Det presser meg også slik. Meg nå
For eksempel hjelper den oppvarmede luften i drivhuset bare ut. Varmeapparater om dagen
kan deaktiveres. Jeg har i glasshuset Rossad i bokser som vokser. Den første batchen.

Og nå sitter jeg ved siden av datamaskinen, jeg har lined opp med skuffer. Tomatdyk. grade
Ny Transnistria. Natasha landsmenn. Hvordan er vår Natasha. Jeg savnet deg.
Hun er en god conversationalist. Hvordan finne henne?

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Meldingen Gaume »12 Mar 2015, 21:26

Dmitry, har du et polykarbonat drivhus?

PS Jeg vil skrive om Natasha i arbor for ikke å kaste dette emnet.

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Meldingen til Dimitri "12 Mar 2015, 22:03

Så blokker dette dykket pusten. Det er ingenting for oss å presse annonser her.
Vi er allerede lei av det. Jeg kjøper ikke en telly. Reklame zadolbala.

Nei. Jeg har ikke et polykarbonat drivhus. Men en venn har.
Han er min nabo. Vel, ikke helt nabo. Han bor i et kimometer. Vokser agurker og tomater. Jeg så på ham. Så, spurte spørsmål.

Hvorfor maler du over glass?

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Meldingen Gaume »12 Mar 2015, 22:06

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Post Olla »12 Mar 2015, 22:29

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Posten Lina Manicure »13 Mar 2015, 00:40

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Post Amaretto »Mar 13 2015, 10:42

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Meldingen til Dimitri "13 mar 2015, 11:23

Jeg skal prøve å klargjøre. En gang, vår årvåken administrator, Inna,
ringte meg DIPLOMATIC. Jeg vil forsøke å rettferdiggjøre fortolkning av tillit.

Beklager at vi angrep deg så mye. For mye ser meldingen ut som en annonse. Og hun, (reklame), har allerede fått helvete ut av alt, at det blir syk.

Hvis du egentlig er gartner, så vil jeg be deg om å sende inn minst noen bevis. Kan du legge inn dine bilder? Vis ditt drivhus. deres vekst. Introduser deg selv. Hva heter du? Fortell meg hvor du sys. Forresten forteller vi mye til hverandre om oss selv,
deres familier, deres prestasjoner, og til og med deres feil og sorger.

Jeg håper på din forståelse og plassering. Vi håper allikevel at den kan hjelpe deg å planlegge reisen. Og hvis noen forlater oss, er det bare av personlige grunner. Vi kjører ikke noen og prøver å hjelpe, råd og støtte. Vi venter på deg å rozkaza og vise.

Du kan finne ut om oss på forumsidene. Du kan også spørre hver av oss et personlig spørsmål. For dette er det en personlig korrespondanse på forumet.

Jeg tror at jeg vil uttrykke mening fra alle medlemmer av vårt lille, vennlige team.

Re: Polykarbonat drivhus vurderinger

Legg inn Amaretto »13 mar 2015 11:47

http://zonehobby.com/forum/viewtopic.php?t=1647start=15

Drivhuse bruker vurderinger

Eugene

God ettermiddag
Hvis du trenger kunder, kan jeg hjelpe deg.
Du får trafikken til interesserte kunder til nettstedet ditt.
Markedsfør nettstedet ditt til topp 10 for viktige spørringer i Yandex og Googles søkemotorer.
Jeg takler vanskelige saker.

For øyeblikket anser jeg den mest optimale måten å flytte gjennom 50-100 forespørsler samtidig. Som standard lager jeg selv et prosjekt for deg, velg en semantisk kjerne for nettstedet, utarbeide en algoritme for arbeid, gjennomfør en komplett analyse av nisje din. Nettstedskampanjen er ikke avhengig av noen søkemotor, så som forfremmelse er universell.

I dag tar mange "promotorer" -steder mye penger urimelig. Jeg bruker den nyeste, hvite nettstedfremmende metoden, som brukes av profesjonelle selskaper, men i motsetning til selskaper som belaster 150 prosent for sine tjenester, jobber jeg med minimal kostnad.
Jeg tilbyr garantert vekst av nettstedet for viktige forespørsler og trafikk av interesserte kunder til nettstedet ditt. Det spiller ingen rolle hva selskapet gjør og hva konkurransen er i nettverket.

Hvis du er interessert i tilbudet - kan du stille spørsmål som interesserer deg via e-post eller gi kontaktinformasjonen din for kommunikasjon.

Med vennlig hilsen Eugene.
Spesialist i forfremmelse, opprettelse og støtte av nettsiden.
Eventuelle søkeord med minimal kostnad. Privat handelsmann. Opplev 12 år.

Svetlana

Veldig praktisk nettbutikk. Jeg bestilte enkelt og tydelig. Varene kom fram til tiden. Alt passet meg. Jeg anbefaler.

Vladimir

Takk for gode priser og kvalitetsservice for levering av byggematerialer.

http://pokrovskiy-market.ru/online-store/%D1%82% D0% B5% D0% BF% D0% BB% D0% B8% D1% 86% D1% 8B-% D1% 81% D0% BF% D0% BA% D1% 82% D0% B5% D0% BF% D0% BB% D0% B8% D1% 86% D0% B0-% D0% BF% D0% BE% D0% BB% D1% 8C% D0% B7% D0% B0-detalj.html

IKEA SOKKER Drivhus - gjennomgang

Interiørdesign + fordeler for kjæledyr!

Til bakken drar jeg fortsatt ikke, sannsynligvis årene er ikke det samme. Så jeg lider ikke av hagearbeid og andre dyrking av frøplanter ennå. Men jeg har to listige og alltid sultne marsvin, som ikke er uvillige til å bli bortskjemt med ferskt gress, uansett årstid. Jeg tror tdlya katt eiere også relevant.

Under filmen på vinduskarmen til plante er ikke veldig estetisk tiltalende, og så kom jeg over dette vakre drivhuset i IKEA. Se hvor søtt det ser ut med vokst gress:

For landinger tar jeg noen billig hamster kornmat. I stedet for jord, bruker jeg sagsmør, sladder er slått rundt med bakken, og etter at jeg har brukt den med en ren sjel, kaster jeg den bort. Jeg planter i gamle frokostbrett, vanner hver annen dag. Harvest er fjernet to ganger.

Toppdekselet kan kastes tilbake, eller lukkes, eller slukkes, det er en spesiell pinne.

Ganske gris ansikt:

Det eneste negative er prisen. 700 rubler er liksom dyrt, etter min mening.

http://irecommend.ru/content/ukrashenie-interera-polza-dlya-domashnikh-lyubimtsev

Hotbed "Benefit" (4 meter)

beskrivelse

Hotbed "Benefit" (4 meter)

Drivhuset er ekstremt enkelt og lett å bruke, det kan lett brukes til og med av eldre gartnere. Installere et drivhus tar ca 5 minutter, en person kan håndtere dette uten problemer.

Klar for montering drivhus med innebygd dekkmateriale. Inkludert med drivhuset er klips for å fikse drivhuset i halvåpent tilstand.

alternativer:

For å bestille produktet Greenhouse "Benefit" (4 meter), ring oss eller send en forespørsel på nettstedet.

kjennetegn

  • Buet form

Kontakt oss

  • Mandag 9: 00-19: 00
  • Tirsdag 9: 00-19: 00
  • Ons 9: 00-19: 00
  • Tors 9: 00-19: 00
  • Fre 9: 00-19: 00
  • Lør 9: 00-19: 00
  • Søn 9: 00-17: 00

Bedriftsinformasjon

TSK JACK

TSK "ZhAK" er en internettfremvisning som løser oppgaven din - for å gjøre prosessen med å kjøpe byggematerialer og verktøy så raskt, enkelt og praktisk for deg.

Betaling og levering

betaling

Kontant betaling

Du betaler bestillingen i kontanter til kureren ved mottak. Budgiveren vil gi deg en leveringsnotat og en kvittering som bekrefter betalingen.

Cashless betaling

Du kan betale med Visa og MasterCard kredittkort både på vårt kontor og under levering av vår kurér.

Kontantløs betaling for juridiske personer.

levering

pickup

Hvis du ikke trenger levering og du vil hente varene selv, kom du til byggmarkedet "Raduzhny" i Pavilion №31 (fra trolleybus depot 1 km til siden av veien til Mill Pad). Når pickup er ønskelig å avklare tilgjengeligheten av varer og relevansen av prisene i lageret via telefon.

Levering med bud

Fraktkostnad: 450 rubler
Vi koordinerer leveringstiden individuelt med hver klient. Vanligvis er det ikke mer enn 2 timer, avhengig av tidspunkt og klokkeslett. * Vi vil levere byggematerialer helt GRATIS når du bestiller en total kostnad på 20.000 rubler. Leveringskostnad er angitt med totalvekt og volum på rekkefølgen på ikke mer enn 1,5 tonn og 7 kubikkmeter. henholdsvis. Ved levering utenfor byen Irkutsk eller til fjerntliggende områder (Novo-Lenino, Irkutsk-2, Markova, Zeleny, Sinyushina Gora, Radishcheva, Rabochaya) angir kostnadene for levering via telefon. * Tjenester av movers (lossing, løfte til gulvet) 300 rubler / time / person, minimum lønn 2 timer.

http://irk.blizko.ru/products/79684660-parnik_polza_4_5_metra

Hvem har noe drivhus (fordeler og ulemper)

er det hundre og hvorfor?


Vi policorbate festet med perforert tape - ingenting flyr bort

Jeg var mot fundamentet (og landsbyboerne støttet meg)
1. Hvis landet er syk, er det lett å flytte drivhuset til et annet sted.
2. Jeg trengte ikke betong midt i hagen
og bestemte seg for å gjøre dette:
gravd opp pilarene dervovye
la skifer ned
toppbrett og polikorbanat

Bilde fra Fotogalleriet på E1.ru

Bilde fra Fotogalleriet på E1.ru

Bilde fra Fotogalleriet på E1.ru

Jeg liker virkelig
frost penetrerte ikke,
Mannen i tverrfeltet bruker som en horisontal bar))))

I år så det slik ut:

+++
med tre rygger mye mer praktisk
takket være dette, har jeg nå ikke tomatsjikt, fordi hver busk er tilgjengelig for manipulering
og om puckene jeg er enig i, har den nåværende ekstreme våren slått drivhuset i stykker fra vindkast, men det var min feil at mannen var borte, han stramte ikke i tide.

Vi har ett mer drivhus med glasstak, her liker jeg det mer, klimaet er bedre der, jeg er ikke redd for at de vil brenne. Men de bestemte seg for ikke å bry seg med glass lenger.

[Melding endret av brukeren den 10.09.2013 16:42]

vi laget tre overlapping - ok
og galvanisering var - med tilkoblingsprofiler

ingen forskjell unntatt estetikk

Her er det jeg fant: http://www.polikarbonat66.ru/profil/profil_torec
"Sluttprofiler
Sluttprofiler er utformet for å lukke endene på arkene av polykarbonat. I hulrommet til cellene i cellulær polykarbonat er det stor sannsynlighet for støv, smuss, edderkoppbugger. Derfor er det bedre å lukke endene av polykarbonatplaten med en profil. Profillengde 2,1 meter, designet for polykarbonattykkelser på 4, 6, 8, 10,16 mm

Instruksjoner for bruk sluttprofil
Før du bruker sluttprofilen, må du ordentlig lukke endene på polykarbonatarket.
Med vertikal og hellende arkposisjon
de øvre ender er hermetisk forseglet med et fast aluminiums tape,
bunnender - perforert tape som hindrer penetrering av støv og gir kondensatdrenering.
I de buede strukturer er det nødvendig å lukke begge ender med perforert tape.
Bruk lignende i fargeprofiler for polykarbonat. De er estetiske, komfortable og pålitelige. Profildesignet gir en tett fiksering i enden av panelet og krever ikke ytterligere feste.
Bor flere hull i endeprofilen for polykarbonat for å sikre kondensatdrenering.
Ikke la endene av polykarbonatet åpne.
Du kan ikke lim endene med vanlig tape.
Ikke tett lukk panelets nedre ender. "

http://www.e1.ru/talk/forum/read.php?f=122i=212902t=212902

Publikasjoner Av Flerårige Blomster